Svart te nyttigt

Svart te nyttigt

Många tedrickare beskriver det som mycket rogivande att hälla upp sin kopp te och avnjuta den i lugn och ro. Lite meditativt och betryggande. Tebladen innehåller en aminosyra som heter teanin, den är i hög grad är ovanlig och finns i stort sett endast i teblad. Och vad gör då denna aminosyra för vårt välbefinnande? Jo, den påverkar våra signalsubstanser dopamin & serotonin i hjärnan på ett bra sätt. Det gör att vi känner oss mer tillfredsställda, nöjda och lugna. Så det kanske inte är så märkligt då att vi känner precis så som många beskriver det när de dricker sitt te. Det finns en logisk förklaring till det alltså.

Det har varit åtskillig information angående hur exempelvis grönt te är oerhört hälsosamt för oss. Därför får vi inte glömma bort att svart te nyttigt för oss. Det innehåller flera olika hälsosamma & nyttiga ämnen. Som bland annat antioxidanter som heter flavonoider, de förhindrar att skadliga radikaler förstår våra celler. Svart te har högt innehåll av dessa fantastiska flavonoider, som gör otroligt gott för vår hälsa. Så drick ditt svart te nyttigt och må bra av det. Man kan beskriva det som rena hälsokuren att inta te regelbundet och få alla gynnsamma fördelalarna av det. Det svarta teet kommer från tebusken Camellia sinensis, precis som grönt och vitt te också gör.

Svart te nyttigt för oss? Hälsofördelarna är många!

Nu när vi har berättat om alla positiva effekter som teet bringar oss när vi avnjuter det. Det som nu återstår är att hitta dina favoritsorter av svart te nyttigt! Antingen kan du bläddra igenom vårt välsorterade sortiment av teer i vår webbshop eller så är du varmt välkommen in till oss i vår genuina butik i Falun. I vårt urval av varor så finner du högsta klass på våra teer och vi har ett brett utbud av till exempel svart te nyttigt.

Check our bestsellers!

57 kr

Grönt Te

Earl Green Eko.

69 kr

Egna blandningar

Dalarna

57 kr

Ört-, frukt- & krydd-te

Lugn o Ro

65 kr
95 kr

Smaksatt

Munkte Kränku

65 kr

Smaksatt

Earl Grey Eko.

65 kr

Grönt Te

Gunpowder Eko.

59 kr

Egna blandningar

Slaggatans Svarta

57 kr