Köpvillkor

Priser

Alla priser på hemsidan är i svenska kronor inklusive moms. Om inget annat anges gäller priset för
100 gram te eller 250 gram kaffe, i övriga kategorier per vara.

Vid köp över 450 kr får du alltid fri frakt.

Leverans

Te, kaffe och choklad skickas vanligtvis med brev. Fraktavgiften är 59 kr per order på max 2 kg.
Försändelser på över 2 kg och tillbehör som tekannor skickas med postpaket och kostar 155 kr.
Fraktavgiften gäller per order oavsett antal varor i beställningen.

Normalt sker leveransen inom 2-4 arbetsdagar. Vid eventuell slutförsäljning kan leveransen dröja, vi tar i dessa fall kontakt med dig och du kan då återta beställningen om så önskas.
Fraktpriser gäller inom Sverige.

När du beställer flera enheter av en vara (enhet = 100 gram te, 250 gram kaffe) packar vi i möjligaste mån enheterna tillsammans i en större påse. Vill du ha enheterna packade separat i varsin påse måste du skriva detta i en kommentar när du lägger beställningen.
Ruta för meddelanden finns i ett av stegen i Kassan. I denna ruta skriver du även om du vill skicka varorna till en annan adress (exempelvis som en present).

Kunduppgifter

För att handla hos oss måste du fylla i samtliga fält som är obligatoriska vid kundregistreringen. Vi skickar orderbekräftelse till angiven e-mailadress. Dina uppgifter är säkra hos oss och förs aldrig vidare till tredje part. Du måste vara över 18 år för att få beställa genom vår internetbutik.

Betalningsvillkor

Te & Kaffehandel innehar F-skattebevis. Som privatperson beställer du dina varor med formuläret och får ett bekräftelsemail med ett order-ID. Betalning sker via Klarna. Önskar du betala på annat, sätt lägg din order via mail butik@slaggatan10.se så kontaktar vi dig. och kommer överens om ett alternativ.

Reklamation

Då te, kaffe och choklad är färskvaror är bytesrätt av dessa ej möjlig. Om varan skadats i frakten, ta omedelbart kontakt med oss så kommer vi att ersätta dig när du skickat tillbaka den oöppnade eller oanvända varan till oss. Vid öppet köp på övriga varor (ej färskvaror) skickar du tillbaka dem till oss oöppnade inom 14 dagar. Vi återbetalar dig genom insättning på konto. Returfrakt står du för.

Vi tar ej ansvar för eventuella faktafel, prishöjningar och förlängda leveranstider på slutsålda produkter.