Oolong te online

Oolong te online

Letar du efter fin kvalité på oolong te online? På Te och kaffehandel har vi ett välsorterat sortiment och du får din leverans snabbt och säkert. För den som är nyfiken på oolong te online och vill veta mer om just det tesorten så berättar vi gärna om den. Man kan säga att det är en blandning av grönt och svart te. Det har inte bara en otroligt god smak utan det har också en mängd hälsoeffekter

Oolong är ett spännande te som innehåller många nyttiga vitaminer och mineraler.

Bland annat:

  • selen
  • mangan
  • kalcium
  • vitamin A, B, C, E & K

Du hittar även en antioxidant Polyfenol som tillsammans med koffein visat sig vara mycket verksamt vid ämnesomsättningen i kroppen. Det sägs även att Oolong te kan förebygga högt blodtryck samt stabilisera blodsockret. Det kan även hjälpa vid vissa typer av eksem och hjälpa till vid trög mage. Hälsoeffekterna är många och i vissa länder kallas det även för bantnings-te eftersom det förbättrar metabolismen i kroppen, dvs ämnesomsättningen.

Oolong te började tillverkas i Kina under Ming-dynastin och många som provar teet för första gången faller pladask för den mycket goda smaken.

Hos oss finner ni olika sorter av oolong te online

När du söker efter oolong te online så vill du givetvis handla av en trygg tehandel med säker betalning, smidig leverans och i en personlig webbshop med ett gediget utbud. Vi är en välsorterad butik med ca 200 sorters te och ca 35 olika sorters kaffe, fantastisk choklad/konfektyr samt olika tillbehör för kaffe & te bryggning.

Du hittar kvalitetsprodukter från hela världen i vår butik & webbshop, naturligtvis så har vi massor av ekologiska, rättvisemärkta samt sockerfria alternativ för den som vill ha det.

Besök www.teochkaffehandel.se och spana in vårt oolong te online redan idag; kanske det härliga Formosa Fine Oolong teet faller dig i smaken!

Check our bestsellers!

57 kr

Smaksatt

Earl Green Eko.

69 kr

Egna blandningar

Dalarna

57 kr

Ört-, frukt- & krydd-te

Lugn o Ro

65 kr
95 kr

Smaksatt

Munkte Kränku

65 kr

Smaksatt

Earl Grey Eko.

65 kr

Grönt Te

Gunpowder Eko.

59 kr

Egna blandningar

Slaggatans Svarta

57 kr