Lokalproducerat kaffe

Lokalproducerat kaffe

Något som är extra kul för oss som jobbar med kaffe är naturligtvis när man finner riktigt fint, kvalitativt och välsmakande lokalproducerat kaffe. Vi märker också att det är fler och fler kunder som gärna vill köpa just det. Och vi ser en stor efterfrågan på den sortens kaffe. Ta till exempel kaffet som heter G:a Snickeriet Säter. Ett fantastiskt lokalproducerat kaffe som är lite mörkare mellanrost. I smaken är det choklad och en nötig karaktär, det kan gärna drickas med lite mjölk i. Ett riktigt välsmakande kaffe från Dalarna och med bönor ifrån Brasilien, en härlig kombination! Du kan även prova vår alldeles egna kaffeblandning, Slaggatans original. Bönorna har sitt ursprung i Colombia, Indien, Brasilien & Sumatra. Ett spännande urval och doften är ljuvlig!

Är du en sann kaffedrickare och njuter av din kopp kaffe på bästa sätt så rekommenderar vi dig att prova ett specialkaffe. Besöker du oss i butiken så har vi en kaffebar där du har möjlighet att provsmaka alla våra kaffesorter. Ett paradis för dig som älskar kaffe!

Vi erbjuder ekologiskt och närproducerat samt olika sorters specialkaffe hos oss på Te & kaffehandel. När du väl börjar att dricka ett kaffe som är av fin kvalité kommer du fundera på varför du inte fått smak för detta tidigare. Kanske har du varit hemma hos någon och fått smaka på kaffe som du aldrig upplevt tidigare, ofta är det faktiskt så man upptäcker specialkaffe.

Genuint lokalproducerat kaffe i sitt slag

Är du nyfiken och intresserad av en annan slags kaffe än de vanliga sorterna som du hittar i mataffären? Grattis säger vi, du kommer att upptäcka en helt ny värld!

Likaså om du är bortbjuden och vill ha med dig en liten present till värden, ge bort ett lokalproducerat kaffe av fin sorti istället för den vanliga blombuketten. Det kommer garanterat att uppskattas av mottagaren. Har du tur så kanske du blir bjuden på en kopp också. Ni hittar lokalproducerat kaffe både i vår fina välsorterade butik på Slaggatan i Falun samt i vår webbshop.

Check our bestsellers!

57 kr
Slut i lager

Smaksatt

Earl Green Eko.

69 kr

Egna blandningar

Dalarna

57 kr

Ört-, frukt- & krydd-te

Lugn o Ro

65 kr

Smaksatt

Earl Grey Eko.

65 kr

Grönt Te

Gunpowder Eko.

59 kr

Smaksatt

Munkte Kränku

65 kr
95 kr