Kaffebutik på nätet

Kaffebutik på nätet

Tycker ni precis som många andra idag att det är smidigt och tidsparande att handla kaffe i en webbshop istället för att behöva ta er iväg till en fysisk butik? Att få sitta hemma ostört och välja omsorgsfullt ut vilket kaffe ni ska beställa denna gång är härligt.

När ni har hittat rätt kaffebutik på nätet så kommer ni att spara en hel del tid på att handla på det sättet. Hos oss på www.teochkaffehandel.se finner ni ett mycket välsorterat utbud med noggrant utvalda kaffesorter av fin klass och kvalité.

Vi lägger ner vår själ i vårt sökande på de bästa sorterna och vi erbjuder våra kunder kaffe som är :

 

  • Ekologiskt
  • Närproducerat
  • Hela bönor
  • Malet kaffe
  • Smaksatt kaffe
  • Espresso kaffe
  • Egna blandningar

I vår kaffebutik på nätet så har vi ljuvligt gott kaffe som kommer att höja ert kaffedrickande till en helt ny nivå. Det är magiskt gott med alla härliga aromer och smaker som färskt nyrostat kaffe ger. Vi har exklusivt kaffe till rimliga priser, det ska inte kosta en förmögenhet att njuta av riktigt kvalitetskaffe.

Välj kaffebutik på nätet med omsorg & genuinitet.

Att handla hos exempelvis oss på www.teochkaffehandel.se gör det hela personligt trots att det är i en webbshop. Vi vill ge extra service som kaffebutik på nätet och med det menar vi att vi står till förfogande och hjälper till så mycket vi kan. Ring eller maila oss era frågor och önskemål så gör vi vårt yttersta för att ni ska få så bra kundstöd som möjligt. Vi erbjuder fri frakt när ni handlar för över 450 kr, snabb leverans samt säkra betalningar. Har ni ännu inte testat nyrostat kaffe av exklusiv kvalité som doftar underbart och smakar gudomligt så är det hög tid att prova nu. Ni kommer att märka stor skillnad på kaffe och kaffe! Välkommen till oss att klicka hem ert nya älsklingskaffe, vi är er personliga och genuina kaffebutik på nätet.

Check our bestsellers!

57 kr

Smaksatt

Earl Green Eko.

69 kr

Egna blandningar

Dalarna

57 kr

Ört-, frukt- & krydd-te

Lugn o Ro

65 kr
95 kr

Smaksatt

Munkte Kränku

65 kr

Smaksatt

Earl Grey Eko.

65 kr

Grönt Te

Gunpowder Eko.

59 kr

Egna blandningar

Slaggatans Svarta

57 kr