Irish cream kaffe

Irish cream kaffe

Är du en kaffe-älskare av rang? Att dricka fint kaffe är den där lilla vardagslyxen som många njuter av. Vill du unna dig ett riktigt gott kaffe, vad sägs då om att prova smaksatt kaffe? Det är lite av en dröm att dricka irish cream kaffe efter exempelvis en utsökt middag. Toppar du då drycken med en klick grädde ovanpå och kanske en liten avec bredvid så är du verkligen hemma. Smaken är en blandning av kaffe & Baileys så gillar man den härliga smaken av den söta goda smaken av Baileys så gillar man garanterat irish cream kaffe.

Vi på Te & kaffehandel är oerhört noggrann med att det alltid ska vara de allra bästa och finaste råvarorna, vi ger inte avkall på kvalitén på smaksättningen.

Så är du sugen på både något sött och kaffe så är detta en fantastisk kombination av båda. Är du bortbjuden på fest eller middag så kan det vara en perfekt present att ta med sig ett smaksatt kaffe att ge till värden/värdinnan. Något man kanske inte direkt tänker på att köpa själv om man inte brukar dricka smaksatt kaffe, så det brukar värdesättas mycket av mottagaren. Kanske blir det en ny favorit!

Irish cream kaffe, en kaffe & likörälskares dröm!

Det är ingen slump att irish cream kaffe är en riktig storsäljare bland våra smaksatta kaffesorter. Vårt kaffe är alltid färskrostat och av ypperlig utvald sort! Beställ ditt fylliga, söta och förträffliga irish cream kaffe hos oss på www.teochkaffehandel.se så får du en snabb leverans direkt hem med posten.

Säker handling, fri frakt när du handlar för över 400kr och vi erbjuder även betalning via Klarna. Vi är er högklassiga te och kaffehandel på nätet och välkomna till vår fina personliga butik på Slaggatan i Falun. Hos oss hittar du ett stort engagemang och kunnande när det gäller alla våra te och kaffesorter. Välkommen!

Check our bestsellers!

57 kr

Smaksatt

Earl Green Eko.

69 kr

Egna blandningar

Dalarna

57 kr

Ört-, frukt- & krydd-te

Lugn o Ro

65 kr
95 kr

Smaksatt

Munkte Kränku

65 kr

Smaksatt

Earl Grey Eko.

65 kr

Grönt Te

Gunpowder Eko.

59 kr

Egna blandningar

Slaggatans Svarta

57 kr