Grönt te köpa

Grönt te köpa

Är det dags att grönt te köpa? Då vill du givetvis kunna enkelt och smidigt handla detta i en välsorterad te butik med kunnig personal? Som dessutom finns både som fysisk butik och som e-handel. I vår butik Te & kaffehandel så har vi ett fantastiskt sortiment av olika tesorter, ca 200st sorter närmare bestämt. Vi är duktiga på te och vill du grönt te köpa så har du kommit helt rätt.

Våra teer håller högsta klass när det avser kvalité och smak, givetvis erbjuder vi våra kunder en mängd av ekologiska sorter också. När det kommer till gröna teer så har vi dels våra egna blandningar som är mycket populära. Sedan har vi ett utmärkt utbud av olika smaksatta gröna teer och även naturellt grönt te för den som vill ha det. Är du sugen på ett vitt ekologiskt te som är smaksatt med persika och päron så finns det under namnet: Cecilias Vita Eko. Vitt te är väldigt likt grönt te men det som skiljer dem åt är att vitt te varken ångas eller steks efter skörd utan det vita teet torkas direkt istället.

När du vill köpa grönt te, vänd dig till oss för att hitta dina favoriter!

Många av våra kunder säger att det är en fröjd att handla sitt te hos oss, det är vi så stolta och tacksamma över. Vi tror själva att det kan bero på att vi är oerhört hängivna och engagerade i vår te & kaffevärld. Att lägga ner mycket tid och möda på att alltid hitta de bästa och mest kvalitativa råvaror och produkter är något vi brinner för.

När du grönt te köpa så gör vi vårt yttersta för att du ska bli nöjd och hitta nya favoriter. Flera av våra kunder kommer in till oss eller besöker vår webbshop när de också är på jakt efter en bra och unik present eller julklapp. Köpa grönt te? Vi har ett fantastiskt sortiment, välkommen till oss!

Check our bestsellers!

57 kr

Smaksatt

Earl Green Eko.

69 kr

Egna blandningar

Dalarna

57 kr

Ört-, frukt- & krydd-te

Lugn o Ro

65 kr
95 kr

Smaksatt

Munkte Kränku

65 kr

Smaksatt

Earl Grey Eko.

65 kr

Grönt Te

Gunpowder Eko.

59 kr

Egna blandningar

Slaggatans Svarta

57 kr