bra te för magen

Bra te för magen

Har du också fått till dig informationen om att vissa tesorter hjälper vid olika magåkommor? Det är något man använt sig av i tusentals år och det är bevittnat av många att det faktiskt ger god lindring med en kopp te. Vad är det då för sort som är bra te för magen? Örtte är känt för att lugna oroliga magar, särskilt om det innehåller mynta.

Har du lätt att få halsbränna så kan det lindra med ett örtte med kamomill istället. Hos oss på Te och kaffehandel så har vi ett mycket gott och fint te som heter ”Lugn & Ro”, det innehåller kamomill, citrongräs, apelsin, malva, nypon, pepparmynta och citrongräs. Det är ett populärt att köpa när man vill ha ett bra te för magen.

Vissa känner att koffeinet ställer till det för magen och då kan det vara bra att välja ett skonsamt Rooibos eller örtte istället för kaffe och tesorter som innehåller mycket koffein. Även Oolongte har visat sig vara hjälpsamt vid vissa typer av magåkommor som till exempel problem med matsmältningen. I vissa länder så är det te man tar till som huskur för sina diverse hälsoproblem. Det finns en mängd med fördelar med te som vi i västvärlden äntligen har börjat upptäcka.

Letar du efter ett riktigt bra te för magen?

Vill du sätta guldkant på tillvaron med ett härligt välsmakande te och som också är ett bra te för magen på samma gång. Te & kaffehandel har ett fantastiskt utbud av ca 200 sorters te och hos oss får du personlig service av kunnig personal. Beskriv för oss vad du vill att ditt te ska göra nytta för så hjälper vi dig att hitta ett bra te för magen. Handlar du online av oss så är vi självklart lika behjälpliga som i vår butik. Ring eller maila oss då för era frågeställningar samt önskemål så löser vi det.

Check our bestsellers!

57 kr
Slut i lager

Smaksatt

Earl Green Eko.

69 kr

Egna blandningar

Dalarna

57 kr

Ört-, frukt- & krydd-te

Lugn o Ro

65 kr

Smaksatt

Earl Grey Eko.

65 kr

Grönt Te

Gunpowder Eko.

59 kr

Smaksatt

Munkte Kränku

65 kr
95 kr