Köpa te online

Köpa te online

Har du tröttnat på de teer som finns att köpa i våra vanliga livsmedelsbutiker?

Då är det bra att veta att du enkelt kan köpa te online hos www.teochkaffehandel.se och få just de teer som du önskar dig istället. Vi har ett förträffligt urval av naturella och smaksatta teer.

  • Svart te
  • Grönt te
  • Rooibos te
  • Örtte
  • Oolong te
  • Vitt te

Vi är en trygg e-handel med säkra betalningar och personlig service på webben. Handlar du för över 450 kr så får du fraktfritt på din beställning!

Har du några funderingar eller önskemål så svarar vi gärna på dem så snart vi kan, antingen via mail eller om ni ringer oss. Vår fysiska fina butik finns på Slaggatan i Falun och ni är varmt välkomna att besöka oss även där. Just den där härliga stunden när man ska avnjuta sitt te så vill man kanske ha ett högkvalitativt lösviktste som är välsbalanserat och gott. Nu är det så smidigt att du enkelt kan köpa te online och få hem dina favoritteer så att du aldrig behöver vara utan dem.

Ett tips när du dricker ditt te och det smakar lite beskt är att minska tiden som ditt te står och drar.

Brett sortiment när du vill köpa te online

Vare sig du är ute efter ett svart, grönt eller  rooiboste så lovar vi att du kan finna flera favoriter i vår webbshop. Om du enkelt vill köpa te online istället för i butik. Upptäck nya härliga tesorter som du inte testat ännu, kanske hittar du några nya älsklingsteer som du inte vill vara utan. På Te & kaffehandel garanterar vi toppkvalité på våra teer och med varsam hand hanterar vi våra teer. Välkommen att köpa te online hos oss och du kan känna dig säker på att ditt te är omsorgsfullt och noggrant packat.

Vår mysiga te & kaffehandel erbjuder endast det bästa nog för våra kunder, oavsett om vi möts i butiken eller på webben. Varmt välkomna!

57 kr

Smaksatt

Earl Green Eko.

69 kr

Egna blandningar

Dalarna

57 kr

Ört-, frukt- & krydd-te

Lugn o Ro

65 kr
95 kr

Smaksatt

Munkte Kränku

65 kr

Smaksatt

Earl Grey Eko.

65 kr