Nyttigt te utan koffein

Nyttigt te utan koffein

Har du kommit fram till att du vill minska ner på kaffekonsumtionen och koffeinet. Då kan nyttigt te utan koffein vara något att testa för dig. Speciellt om du vill avnjuta en god värmande kopp te senare på kvällen en stund innan läggdags. Då fungerar det alldeles utmärkt att välja ett nyttigt te utan koffein. Då blir det inte svårt att sova utan det kan även verka tvärtom, att det hjälper dig att komma ner i varv och du får en god nattsömn istället.

Om du kollar på www.teochkaffehandel.se så hittar du en mängd olika teer som inte innehåller koffein. Ta till exempel ett fint ypperligt rooibos te, det sägs vara bra för en hel del saker som exempelvis: svårt att somna, allergier och astma för att nämna några.

Många kallar rooibos för rött te. Det kommer ifrån Sydafrika och är naturligt koffeinfritt. I vårt sortiment finner du flera olika fantastiska rooibos teer, vad sägs om ett te som heter Champagne som är smaksatt precis som det låter. Eller varför inte välja ett spännande rooiboste som bär namnet ”Kompis”. Det är en egen blandning med smak av vanilj, aprikos, lime, rosenblad, blåklint och solosblommor. Är det viktigt för dig att dricka ett ekologiskt rött te?  Vi flera sådana att välja på i vårt fina utbud av teer.

Söker du ett gott nyttigt te utan koffein?

Det kan finnas olika anledningar till varför man är ute efter just ett nyttigt te utan koffein. En orsak kan vara att man helt enkelt vill kunna dricka te sent på kvällen och vill då inte ha en uppiggande effekt. Det kan även vara så att man är gravid och vill kunna njuta av en kopp nyttigt te utan koffein. Dricker man till exempel rooibos te så ska man tänka på att det ska stå och dra länge innan man dricker det, ca 10 minuter.