Hario skerton kaffekvarn

Hario skerton kaffekvarnhario skerton kaffekvarn

För dig som verkligen är en riktig sann kaffedrickare så bör du investera i en riktigt bra kaffekvarn så att du kan mala ditt eget kaffe. Du kommer att märka enorm skillnad!

Ta till exempel en hario skerton kaffekvarn, en handkvarn av hög klass med keramiska malskivor. När du använder den så kan du även ställa in olika malningsgrad så att du kan anpassa efter varierande bryggningsmetoder. Såsom: mokabryggare, bryggkaffe och bistrokanna. Den är enkel och smidig att göra rent eftersom det är keramiska malskivor samt enkel att montera isär för rengöring. Den är lätt, väger i princip ingenting så den går enkelt att ta med på resor om man vill det. Beställer du din hario skerton kaffekvarn på www.teochkaffehandel.se så får du även med ett praktiskt silikonlock så att aromerna i kaffet kan bibehållas. Malningskapaciteten är ca 100 gram malet kaffe, du kan även förvara kaffet i själva glasbehållaren.

 

Vill du ha det godaste kaffet? Använd en hario skerton kaffekvarn

Hario skerton kaffekvarn maler ditt kaffe riktigt jämnt och fint, så det är fint slag på själva malverket. Det är det japanska märket Hario som tagit fram denna fantastiska kvarn, ett företag som andas kvalité och hållbarhet. Köp hem supergoda och välsmakande kaffebönor och använd din nya hario skerton kaffekvarn så kan du inte tänka dig att gå tillbaka till vanligt färdigmalet kaffe igen.

Inte för den en massa oväsen på morgonen heller, något som många sjusovare uppskattar. Kliv upp ur sängen och känn doften av nymalt och nybryggt kaffe! Hos oss på Te & kaffehandel kan du hitta underbart gott kaffe samt klicka hem din hario skerton kaffekvarn. Du får hem din leverans med posten och självklart använder vi oss av säkra betalningar. Har du några frågor så är du välkommen med dem till oss antingen via mail eller telefon. Befinner du dig i Falun så är du hjärtligt välkommen in till vår charmiga & familjära butik.

Check our bestsellers!